basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Professioneel koffers pakken

We reizen graag licht en compact, maar willen op vakantie wel alles bij de hand hebben. Die twee ambities combineren is op het eerste zicht een onmogelijke opdracht, maar toch zal je versteld staan van wat er allemaal in je koffers past wanneer je jouw bagage met een beetje overleg inpakt. Hoog tijd voor een aantal tips en tricks die je het maximale in én uit je koffer laten halen.

Efficiënt pakken

Een filmpje zegt soms meer dan duizend woorden. Ook voor wie gewoon van efficiëntie houdt en niet te veel tijd wil stoppen in het pakken van koffers, zijn de tips uit het onderstaand filmpje mooi meegenomen.

Tips: Je kleren oprollen in plaats van ze op te vouwen is de beste tip om zowel plaats te besparen als je kleren kreukvrij te houden. Ook compressiezakjes en andere slimme opbergsystemen kunnen helpen om alles compact en keurig in je koffer te krijgen. En net zoals je een brillendoos kunt gebruiken om kabeltjes in te bewaren, is een goed afsluitbaar pillendoosje uitermate geschikt om juwelen in te vervoeren. Een plastic douchekapje over je schoenzolen trekken, is dan weer een goeie truc om je kleren niet te besmeuren.

Pakken voor pro’s

Merk op dat je met deze inpaktruc genoeg hebt aan een kleine reiskoffer om je vakantieoutfits voor een volledige week op te bergen. Wat een beetje strategisch plooiwerk al niet kan doen.

Toch nog te veel bagage bij de hand om alles in je koffer te krijgen? Neem dan een kijkje in ons ruime reiskofferassortiment.