CONTACTEER ONS

Elke dag: 10u - 18u

(behalve op feestdagen)


Dames
Heren
Kids

€ 10 extra korting bij élke aankoop vanaf € 100 met code EXTRA10 | + Gratis levering

De mooiste zwemvijvers van België

Wil je deze zomer graag aan het water vertoeven met je tenen in het zand, maar heb je geen zin in uren filerijden naar de kust? Groot gelijk! Wij zetten je op weg, richting België’s mooiste zwemvijvers en meren.

Ontsnappen aan de drukte in Antwerpen

Een ecologische zwemvijver in hartje Antwerpen waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van de stad? Daarvoor moet je in Boekenberg zijn! Vlei je neer op de ligweide, geniet van de zon en laat je zo nu en dan eens in de 73 meter lange zwemvijver glijden.

Vissen vangen in Rotselaar

De Plas van Rotselaar ontstond in 1975 na zandwinning voor de aanleg van de E314. Vandaag kun je er in de verschillende zones zwemmen, windsurfen en op de blankvoorn, baars en karper vissen.

Kempens avontuur

De Lilse Bergen heeft alles in huis voor een plezant dagje uit: trampolines, go-carts, kajaks, waterfietsen, een minigolfparcours … Wie blijft overnachten, kan dat op de 4-sterrencamping, omringd door 400 ha bos. Geen eigen kampeermateriaal? Huur dan eens een tipi of een boomhut.

Ecologisch pootjebaden in Mol

Een hagelwit strand, een heldere zwemvijver, speeltuinen, sportfaciliteiten … in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol verveel je je geen seconde. Bond Beter Leefmilieu bekroonde het onlangs nog met de Blauwe Vlag, het kwaliteitslabel voor duurzaam watertoerisme.

Avonturenpark onder Charleroi

Van watersporten op het meer tot over apenbruggen klauteren in de bomen, bij de Meren van Eau d’Heure, ten zuiden van Charleroi, is er voor ieder wat wils. Natuurliefhebbers worden er zelfs getrakteerd op maar liefst 100 kilometer aan wandelwegen

Kopje onder in Luxemburg

Ook in het uiterste zuiden van België kan je terecht voor een verkoelende, zomerse plons. In Le Lac de Conchibois bijvoorbeeld, één van de twee Waalse zwemvijvers met een blauwe vlag – een erkenning voor het ecologisch karakter van deze vijver. Ideaal voor een dag in het groen.

Klaar voor een dagje plezier in en langs het water? Doe je voeten een plezier en stop ze in een paar hippe slippers of lichte sandalen. Hier zetten we je op weg naar het juiste paar.