Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

Stanley

Over Stanley - Het merk Stanley heeft een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Uitvinder en oprichter William Stanley Jr. veranderde voorgoed de wijze waarop warme dranken werden gedronken. In 1913 combineerde hij vacuüm isolatie en de kracht van staal in één draagbare fles, de volledig stalen vacuümfles die we vandaag de dag kennen en maar wat graag gebruiken.

In de eeuw die erop volgde, ontwikkelde zijn vacuümfles zich van concept tot icoon en werd een onmisbaar onderdeel van werkdagen, uitstapjes en outdooravonturen. Het merk Stanley heeft deel uitgemaakt van ontelbare avonturen en gedeelde herinneringen. De geliefde producten voor etenswaren en dranken van Stanley zijn onverbrekelijk verbonden met de dagelijkse koffiepauze en talloze maaltijden. Met elk jaar dat voorbijgaat, blijft Stanley werken aan tijdloze en toch eigentijdse oplossingen voor de outdooravonturen van nu.

Jouw tijd buiten extra comfortabel maken met producten waarop je kunt rekenen, van koffie bij het krieken van de dag tot een borrel 's avonds - daar draait het om bij Stanley. Built for you, built for life.

 

LEVENSLANGE GARANTIE: Stanley trotseert de tijd, want daar is het merk voor gemaakt. Dat is de belofte van Stanley. ‘Built for life’ is het motto waar Stanley al sinds 1913 voor staat, met de belofte om robuuste, handige producten te maken voor etenswaren en dranken - producten die een leven lang meegaan. Een belofte waaraan ze zich nog steeds houden. Stanley producten worden geleverd met een levenslange garantie tegen fabricagefouten. Als jouw product niet voldoet aan zijn legendarische reputatie, doet Stanley wat nodig is om het goed te maken. Zo eenvoudig is het.

ml
ml
kg
kg
gr
gr
Sorteren op: