Sherpa

Over Sherpa -  Sherpa Adventure Gear werd in mei 2003 opgericht door Tashi Sherpa, als een levend gedenkteken voor de onbezongen helden van Mt. Everest. Voor decennia lang zijn klimmers altijd dankbaar geweest voor het feit dat er een Sherpa meeging op de verraderlijke hellingen van de Himalaya. Het is de Sherpa die de route uitstippelt, de lasten draagt en de touwen naar boven en terug beheert.

 

In deze geest wil Sherpa Adventure Gear de legendarische klimmers eren en dit door het creëren van outdoor kleding dat hun lof verdient.

 

Het bedrijf richt zich ook op het verstrekken van economische en sociale stabiliteit aan het volk van Nepal door middel van stabiele werkgelegenheid, kwalitatieve arbeidsomstandigheden en opleidingsmogelijkheden voor toekomstige generaties.

Elk seizoen groeit Sherpa Adventure Gear . Maar in de kern zullen ze altijd een klein bedrijf blijven met een eenvoudige visie op het zakendoen, in de onnavolgbare wijze van de Sherpa's: één stap tegelijk, elkaar helpen omhoog te klimmen en nooit het doel uit het oog verliezen.

Sorteren op: