Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

Sherpa Adventure Gear

Sherpa’s zijn lokale gidsen uit Kathmandu die expedities in het hooggebergte mee in goede banen leiden. Dus als er iemand weet wat je nodig hebt op zo’n avontuur, dan zijn zij het wel! Voor de knappe koppen achter Sherpa Adventure Gear geldt dat net zo goed. In de collectie van het merk vind je dan ook de perfecte outfit voor op elk (berg)pad:  truienT-shirts en topsfleeces, jassen, jurken en broeken. Ideaal voor een ‘adventure with purpose’, zoals ze het bij Sherpa Adventure Gear zo mooi verwoorden.

 

Sherpa Adventure Gear staat niet alleen voor superfunctionele outdoorkleding van topkwaliteit. Als je een stuk koopt van dit merk, steun je ook het onderwijs in Nepal. Elk verkocht product staat namelijk gelijk aan een dag school voor een Nepalees kind. Sherpa maakt outdoorkleding met een doel en heeft een heldere visie: mensen inspireren om op avontuur te trekken en nieuwe plekken te ontdekken, en geesten verruimen via kennis en onderwijs.

 

Het is een klein merk met grootse ambities. Eén daarvan is om de plaatselijke bevolking zo goed mogelijk te helpen, onder meer door hun kleding grotendeels lokaal te produceren en op die manier jobs te creëren in Nepal. Bovendien gaat een deel van de opbrengst van de limited edition capsulecollecties naar lokale goede doelen.

 

Een mooi voorbeeld van zo’n goed doel dat op de steun van Sherpa Adventure Gear kan rekenen? Room to Read, een organisatie die scholen, leerkrachten en leerlingen alle middelen aanreikt om te kunnen slagen. Ze zetten bijvoorbeeld in op geletterdheid en gendergelijkheid in het basisonderwijs, en de organisatie heeft ook een apart aanbod specifiek voor meisjes.

 

Kortom, Sherpa is gemaakt voor avontuurlijke zielen. Voor ruimdenkende mensen met het hart op de juiste plaats en een drang om de wereld te ontdekken. Sherpa Adventure Gear werd in 2003 opgericht door Tashi Sherpa, als eerbetoon aan de miskende helden van Mount Everest. Het merk ademt de spiritualiteit en rijke cultuur die zo kenmerkend zijn voor Nepal. Klaar om mee op avontuur te trekken?

gr
gr
Sorteren op:
2