image link

Sale tot -40 %

MSR

Over MSR - Larry Penberthy, een ingenieur uit Seattle die z’n leven lang al bergen beklom, formeerde in 1969 Mountain Safety Research als eenmans-missie ter verbetering van de veiligheid van klimuitrusting. De brandstof voor het vuur van Larry’s passie was een eenvoudige overtuiging die ons team tot op de dag van vandaag voortdrijft: het idee dat betere, veiligere en betrouwbaardere uitrusting de sleutel vormt tot het ontsluiten van nog grotere avonturen.

Vanuit die overtuiging ontstond een vooruitstrevend outdoor-bedrijf wiens vernieuwende ideeën een revolutie teweeggebracht hebben in de manier waarop mensen het buitenzijn beleven. Vandaag de dag vormen we een hecht team dat nog steeds lééft voor het ontwerpen van de betrouwbaarste topuitrusting die je kunt bedenken, gebruikmakend van onze technische en wetenschappelijke kennis en met als doel nog betere oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waarvoor de bergen ons stellen.

Wij van MSR zijn ingenieurs, perfectionisten en gedreven buitensporters, ieder met een duidelijke visie op hoe een product moet functioneren, gebaseerd op onze eigen belevenissen in de woeste natuur waar we zo van houden. Samen geloven we dat vernieuwing voortkomt uit het verlaten van de gebaande paden en dat functionaliteit, eenvoud en betrouwbaarheid de leidende principes zijn voor ontwerpen die een blijvende waarde hebben.

Vandaag de dag worden veel MSR-producten nog steeds met de hand in elkaar gezet in productielijnen die een verdieping lager liggen dan de plek waarop we ze bedenken.

kg
kg
gr
gr
Sorteren op:
2