A.S.Adventure jobs

WE ARE A.S.ADVENTURE

"IT'S NOT OUR JOB, IT'S OUR PASSION"

Maak kennis met méér dan 900 gepassioneerde collega’s die dag op dag geïnspireerd blijven bouwen aan A.S.Adventure!

A.S.Adventure blijft groeien

 

Als marktleider in outdoor en actieve vrije tijd biedt A.S.Adventure een brede waaier aan producten en diensten aan, voor zowel de recreatieve natuurliefhebber als de veeleisende buitensporter. Met een vooraanstaande en een ambitieuze toekomst is A.S.Adventure dan ook een unieke formule in de Belgische retailmarkt. A.S.Adventure wil met zijn gespecialiseerde kennis en ervaring inspireren. Persoonlijke service in een winkelomgeving waarin beleving centraal staat, is voor onze klanten dan ook de basis van een unieke shopping experience.

 

Bij A.S.Adventure krijg je de kans om te werken in een open en innovatieve retailomgeving. We willen vooral dat je bij ons jezelf kan zijn! Klaar om het met eigen ogen te zien, dan kan jouw ‘A.S.Adventure’ beginnen.

Retail concepts 
Belgian Top Employer 2018

 

In February 2018, for the first time, the CRF Institute named Retail Concepts as Top Employer.

The certificate is awarded annually to companies and organizations that achieve the highest standards in HR.

A.S.Adventure in de media

Anne-Sophie start A.S.Adventure store in Nice op

Bron: Mark Magazine

Hannelore is crm-manager en reisbegeleidster

Bron: Mark Magazine

Lars is trainee storemanager

Bron: Mark Magazine

De 10 van A.S.Adventure

Bron: Mark Magazine

Bron: Kanaal Z

Wat onze medewerkers over ons zeggen

"Teamspirit is belangrijk bij A.S.Adventure. we proberen niet enkel goed met elkaar te communiceren en samen te werken. We gaan ook tijdens de middag samen joggen of durven al eens na het werk samen iets te gaan drinken."

 

Katarina, 

Marketing assistant

"Het is hier soms een beetje hectisch, maar dat dynamische maakt het net interessant om voor A.S.Adventure te werken. Vele collega's zijn dertigers wat maakt dat we allemaal met eenzelfde context zitten. Iedereen begrijpt waar je op dit moment in je leven zit waardoor je veel steun hebt aan elkaar"

 

Wouter, 

Merchandiser

"A.S.Adventure is zeker en vast een aantrekkingspool voor jong talent. Het is dan ook geweldig dat we een sterk merk kunnen neerzetten waarbij jongere krachten zich kunnen bewijzen en ook kunnen doorgroeien. Je krijgt kansen en moet ze nemen, net als ik;"

 

Thomas, 

E-commerce manager

"Ik krijg energie van zelfstandig te mogen beslissen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. In aankoop leg je veel contacten, heb je zelf de touwtjes in handen en kan je taak van dag tot dag veranderen. Je kan je eigen ding doen in een dynamische, losse sfeer."

 

Valerie, 

Buyer