image link

Tijdelijk extra online deals: Ayacucho, Nordisk en Vaude tot -40% >

Topo Designs

The dream is that when we take off our bag, we feel as if we’re removing a little piece of who we were.” Onder dat motto maakt Topo Designs sinds 2010 vooral rugzakken, maar ook T-shirts, lange broeken, shorts en accessoires voor dames en heren. En hoewel alles een vleugje retro heeft, gaat achter de looks moderne en milieuvriendelijke technologie schuil.

 

Met Topo Designs beleef je avonturen overal ter wereld, zonder gedoe. Of je nu bergen beklimt, ongebaande wandelpaden opzoekt of de kleinste steegjes van wereldsteden verkent: jouw buitenbeleving staat centraal. Kies voor een T-shirt in casual kleuren als kaki, roestoranje of licht beige, of voor een stevig overhemd, op een ripstop wandelbroek. Werk je look af met een van de iconische rugzakken.

 

Wie kent de Rover Pack ondertussen niet? Met zijn vintage look, duurzame constructie en toffe kleurencombo’s is de rugzak uitgegroeid tot het meest iconische item in de collectie. Hij is gemaakt van gerecycleerd nylon en heeft een lichtgewicht, waterbestendige bovenkant van pakdoek. Kleinere spullen bewaar je netjes in de buitenzak aan de voorkant of de klepzak aan de bovenkant. Laptop mee? Geen probleem dankzij de geïntegreerde laptop sleeve.

 

Opgegroeid in het Wilde Westen van Amerika, waren Jedd Rose en Mark Hansen altijd gefascineerd door het buitenleven, maar ook door de spullen die je daarvoor nodig hebt. Wat ze misten: een merk dat outdoormateriaal maakte dat eruitzag zoals alles waar ze mee opgegroeid waren. Samen met gelijkgezinden uit Colorado startten ze met Topo Designs, dat ze tot op heden nog steeds met z’n allen runnen!

Vind snel wat je zoekt:
Sorteren op:
Topo Designs Pet Topo Trucker - Original Logo OliveTopo Designs Pet Topo Trucker - Original Logo Olive