image link

Sale tot -40 %

Tommy Hilfiger

Trendy en urban als een stadsmus uit New York. Net zo chill als een zonneklopper van de Westkust. Of even rock ‘n’ roll als de grootste muziekiconen. De stijl van Tommy Hilfiger verenigt het beste van wat Noord-Amerika te bieden heeft. In de collectie voor heren vind je truien, hemden, T-shirts en - voor de zonnekloppers natuurlijk - zwembroeken. Let’s go!

 

Of je nu de dansbenen strekt op een verjaardagsfeest, een sollicitatiegesprek wil nailen of gewoon casual op een terrasje gaat zitten met je vrienden: in een outfit van Tommy Hilfiger zie je er altijd cool uit. Klassiek stijlvol zonder saai te zijn. Stoer en sportief, maar dan met een luxueus randje. Het kledingstuk dat dat het best belichaamt? De Tommy Hilfiger polo natuurlijk!

 

Draag een van de classic overhemden over je favoriete T-shirt en jeans, want een klassieker is altijd goed. Of combineer met een geklede chino voor wanneer er cocktails op het menu staan. Voorzichtig winterzonnetje? Neem dan een knalgele of groene hoodie uit de kast. En is het echt fris? Dan werk je je look af met een stoere donsjas

 

De twee grootste passies van dé Tommy Hilfiger? Muziek en mode. Al van jongs af aan was hij gefascineerd door de stijl van mode- en muziekiconen in grootsteden als New York en Londen. In 1969 investeerde hij al zijn geld in 20 laaghangende jeansbroeken die hij verkocht in zijn hippie-kledingwinkel The People Place. En ondertussen staat Tommy al meer dan 50 jaar aan de absolute top van de modewereld!

Sorteren op: