Tom Tailor

Het Duitse kledingmerk Tom Tailor staat bovenaan de lijstjes van mensen met een zwak voor tijdloze, casual designs. Het merk startte ooit met een collectie specifiek voor heren, maar breidde het aanbod gelukkig uit met Tom Tailor dameskleding. In de collectie voor dames vind je jurkenbroekenT-shirts en tops en veel meer. Mannen kunnen onder andere kiezen uit een ruim aanbod shorts en lange broekenshirts en jassen. Thanks Tom!

 

Casual meets sporty chic, dat is Tom Tailor kleding. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld een luchtige blouse met knoopjes en een vrolijke print combineren met een klassieke jeans of elegante chino in een toffe kleur. Voor de mannen zijn er genoeg overhemden om uit te kiezen, met daarover bijvoorbeeld een cardigan: op en top stijlvol. Werk je look af met een van de accessoires, zoals een zachte sjaal.

 

Bij Tom Tailor hebben ze een bijzonder groot hart voor denim, getuige de uitgebreide collectie Tom Tailor Denim. Een subtiel kleurenpalet, tijdloze elegantie en ongedwongen stoere looks: zo boost je je zelfvertrouwen. 

 

Met de campagne BE PART zetten de Duitsers hoog in op duurzaamheidBE PART of better, less, fair and more staat respectievelijk voor betere materialen en procedures, minder afval en chemische stoffen, eerlijke arbeidsvoorwaarden en samenwerkingen, meer bewustzijn én meer recycling. Tailored to the planet’s needs and yours, dus!

Sorteren op: