image link

Shop nu de ronde prijzen >

Thousand

Thousand - stijl, veiligheid en gemak op de eerste plaats

Thousand heeft stijlvolle fietshelmen ontwikkeld met een minimalistisch design zodat het een helm is die je ook echt wil dragen. Door veiligheid naadloos te maken, helpt Thousand levens te redden en mensen met hun steden te verbinden.

Via de PopLock die Thousand heeft ontworpen, kun je je helm veilig en praktisch achterlaten. Open het klepje dat verstopt zit achter het logo op de helm achteraan en maak de helm makkelijk vast met een U-slot of kettingslot.

De helm sluit je onderaan snel via het magnetisch slotje, zelfs met 1 hand en zonder dat je vel gekneld raakt.

De juiste pasvorm zorgt voor comfort en veiligheid tijdens elke rit. De helm kan je perfect aanpassen dankzij het gebruiksvriendelijk verstelsysteem met draairing.

Blijf comfortabel en zweetvrij dankzij de stijlvolle veganistische bandjes gemaakt met dieren en het milieu in gedachten.

Je blijft koel dankzij meerdere ventilatieopeningen die nog steeds hand in hand gaan met het elegante ontwerp van de fietshelm.

 

ANTI-DIEFSTAL GARANTIE: Thousand vervangt je helm als deze gestolen wordt als hij vastgemaakt was met de PopLock.

 

VERVANGING NA ONGEVAL: Als je ooit betrokken bent in een ongeval, vervangt Thousand je beschadigde helm gratis.

Als Public Benefit Corporation, zijn duurzaamheid en sociale impact altijd al geïntegreerd geweest in het merk Thousand. Het bedrijf neemt verregaande stappen om klimaatpositief te worden door 110% van de jaarlijkse CO2-uitstoot te compenseren. Om hun steentje bij te dragen, zet Thousand zich in om de jaarlijkse CO2-uitstoot te meten, te verminderen en te compenseren...

Uw Thousand aankoop ondersteunt rechtstreeks duurzame en educatieve projecten via Thousands' partnerschap met 1% For The Planet.

De Heritage-fietshelmen zijn ontworpen voor fietsers, skaters en mensen die zich met de step verplaatsen en vormen de originele collectie. De Heritage is geïnspireerd op de eenvoud van de vintage motorhelmen en de kleuren van de jaren '50 en '60.

De Chapter Collection is gebouwd voor prestaties en bevat meer dan je gebruikelijke fietsuitrusting om je op de been te houden. De Chapter helm is uitgerust met MIPS (voor extra bescherming tegen hersenletsels) en een verwijderbaar en oplaadbaar lichtje.

De Junior Collection is een fietshelm voor kinderen, geïnspireerd door kinderen. Bij elk Junior helm krijg je reflecterende stickers zodat je kind de helm zelf kan personaliseren en opvalt in het verkeer.

Thousand

Sorteren op: