Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

Smartwool

Voor actieve buitenliefhebbers is merinowol een fantastisch materiaal. Het is warm, zacht, superduurzaam en het prikt niet. En dat hebben ze bij het Amerikaanse Smartwool goed begrepen. Al meer dan 20 jaar verlegt dit merk de grenzen van merinowol, om nog betere merinokleding en wandelsokken te maken. Zo beleef jij avonturen in absoluut comfort!

 

Wie bekend is met het drielagensysteem, weet dat een baselayer van merinowol een musthave is. Het is de perfecte thermische onderlaag omdat het materiaal zweet snel afvoert en temperatuurregulerend en antibacterieel is. Heb je het koud, dan houdt het je warm. Heb je het te warm, dan helpt het je af te koelen. En dat dagen aan een stuk zonder dat je het meteen moet wassen.

 

De wol komt van merinoschapen uit landen als Nieuw-Zeeland en Uruguay. Hun vacht is fijner en beter bestand tegen extreme temperaturen. Smartwool is het merk dat het gebruik van merinowol in kleding en wandelsokken heeft geperfectioneerd. Met de techniek Thermal Body Mapping gebruiken ze de juiste hoeveelheid wol op de juiste plek. Tel daar platte zomen en zachte naden bij op en je weet: topontwerp. 

 

Smartwool komt uit de koker van twee skileraren met bevroren tenen uit Colorado. Ze wilden de perfecte skisok ontwikkelen, en of dat gelukt is. Van kop tot teen, van muts tot T-shirt tot sok: go far, feel good met Smartwool. En de schapen worden goed behandeld, beloofd!

gr
gr
Sorteren op:
2