image link

Sale tot -40 %

SINNER

Over SINNER - Sneeuw of zon, warm of koud, wintersport of watersport: in de collectie van SINNER vind je al wat je nodig hebt om je tegen de elementen te beschermen. Het Nederlandse merk begon ooit als specialist in zonnebrillen, maar groeide uit tot een lifestyle- en sportmerk dat accessoires voorziet voor al je avonturen in de winter of de zomer. Van SINNER zonnebril, tot skibril en skihelm.

 

Wat de zonnebrillen betreft, heb je de keuze tussen verschillende sterktes en kleuren: van normaal tot sterk zonwerend en van polariserend of spiegelend tot meekleurend. Alle zonnebrillen zorgen in ieder geval voor 100% uv-bescherming en zijn geschikt voor je tochtje door de stad of een razendsnelle tocht op je mountainbike.

 

Bescherm je ogen niet alleen tegen uv-straling, maar ook tegen sneeuw en ijs met een skibril van SINNER. Een antislipband, dubbele lens en anticondenslaag zorgen voor optimale veiligheid op de piste. Let bij je keuze altijd goed op de pasvorm en voor welk weertype de bril geschikt is. Zo zie je de piste scherper dan ooit! 

 

Combineer je bril met een SINNER skihelm of kies voor een helm mét vizier. Handig wanneer het frame van je bril niet optimaal aansluit op je helm of wanneer je soms last hebt van beslagen lenzen. Met een helm met vizier is dat verleden tijd, dankzij optimale ventilatie. En goed nieuws voor brildragers: je kan je bril op sterkte gewoon ophouden. Met andere woorden: je hebt veel avontuur in het vizier! 

Sinner

Sorteren op: