Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

Quiksilver

Wil je als volleerd winter- of watersporter over de sneeuw en de golven glijden? Dan doe je dat in stijl én duurzaam met Quiksilver. Het Australische merk wil dat je geniet van onze mooie planeet, maar ook dat je er goed zorg voor draagt. De ski-jassen, skibroeken, fleeces en badmode als zwembroeken en wetsuits zijn uitgebreid getest door topatleten. Surf en board je hen achterna?

 

Ga je op wintersport, dan is het aanbod jassen en broeken eindeloos. Ze zien er niet alleen stoer en kleurrijk uit, ze zitten ook vol handige features zoals waterdichte membranen, ventilatieritsen en een verstelbare taille. Zoek je de zee op? Pas dan op voor de zon, die is nog feller op het water. Met een uv-werend lycra T-shirt ben je nog beter beschermd dan met zonnecrème. Geen overbodige luxe!

 

Het is Quiksilver trouwens niet alleen om de sport, maar ook om de planeet te doen. Het merk werkt met organisch katoen en duurzaam polyester, de eerste wintersportcollectie werd gemaakt met stofresten van de boardshorts, ze gebruiken gerecycleerd plastic afval uit de zee… De lijst van inspanningen voor het klimaat gaat maar door. Alles onder het motto: “Don’t destroy what you came to enjoy!”.

 

Te denken dat het allemaal begon in 1969 met boardshorts met metalen studs en velcro: destijds een ware revolutie in de surfwereld. Toen Quiksilver de oceaan overstak naar Europa, bleek dat het in het noordelijk halfrond niet altijd heerlijk warm surfen is. Ze breidden de collectie in de jaren ‘80 dan ook uit met snowboard- en skikleding, met het wereldberoemde logo met bergen en golven als resultaat!

Hero1_2048x600 - 1
Sorteren op:
2