image link

Sale - Nog meer items tot -70%

Poivre Blanc

Met Poivre Blanc ski of snowboard je in stijl! Trek een van hun lekker warme fleecetruien aan en kies een elegante ski-jas uit. Maak je outfit helemaal af met een bijpassende ski-broek, en je steelt gegarandeerd de show op de piste. De outfits van Poivre Blanc zijn trouwens niet enkel modieus, maar ook technisch geavanceerd. Het perfecte huwelijk tussen stijl en comfort dus.

 

Bij Poivre Blanc kan je rekenen op originele ontwerpen. De hele collectie ademt een zekere 'je ne sais quoi', of laat ons het gewoon chic noemen! De jassen zijn getailleerd, vaak zelfs met een opvallende riem, en de fleeces zijn allesbehalve vormeloos. Zelfs de Poivre Blanc softshell pants zijn een plezier om te zien én dragen.

 

Het merk schoot in 1984 uit de startblokken, en kreeg bijna een cultstatus in de jaren '80 en '90. Elke tiener had wel een kleurrijke outfit van Poivre Blanc toen. Indertijd waren het vooral T-shirts, shorts en sweatshirts voor sportievelingen. Pas in 1989 lanceerden ze hun eerste skicollectie voor vrouwen en kinderen, en kregen ze de smaak meteen te pakken.

 

Vooral voor dames en kinderen zijn er heel wat opties. Wist je trouwens dat het merk sinds het begin al (vooral) vrouwelijke atleten sponsort? Pas sinds 2016 maakt Poivre Blanc ook skikleding voor heren. Zo is er moois voor iedereen in de familie, wat een kernwaarde is van het merk. Ook plezier, sport en vakantie dragen ze hoog in het vaandel. Het motto van Poivre Blanc? Everytime - Everywear!

Sorteren op: