image link

Sale tot -40 %

Peak Performance

Peak Performance is een van de grootste Scandinavische merken op het gebied van outdoor sportkleding. Van klimmen in de Himalaya, tot skitouren in Zweden, of gewoon de koude trotseren in onze wisselvallige contreien: met Peak Performance jassen, fleeces en broeken lukt het allemaal.

 

Het begon allemaal met wintersport. Maar door die positieve ervaringen met skiën, touren en bergbeklimmen heeft Peak Performance hun collectie snel uitgebreid naar andere (buitensport)activiteiten. Zo kan je makkelijk schakelen tussen het dagelijks leven in de stad en avonturen in de natuur. Peak Performance dames zorgt bovendien voor functionele, hoogwaardige stuks die er ook nog eens stijlvol en elegant uitzien. 

 

Naast de liefde voor (winter)sport staat ook de liefde voor de natuur centraal bij Peak Performance. Het bedrijf zet in op duurzame productie van hun collecties, maar ook op duurzame handel en reparatiediensten. Ook dierenwelzijn dragen ze hoog in het vaandel: muilezels en levend plukken voor donsproductie zijn strikt verboden. 

 

De geschiedenis van Peak Performance begint meer dan 30 jaar geleden in Åre, het bekendste wintersportdorp in Zweden. In 1986 ontmoeten drie skiliefhebbers elkaar: een professionele skiër, de hoofdredacteur van het grootste skimagazine van Zweden en een ontwerper. Aanvankelijk maakten ze skikleding voor zichzelf en hun vrienden in het dorp, maar al snel groeide Peak Performance uit tot wereldberoemd merk voor sportmode. Kortom, alles voor je leven on the move

gr
gr
Sorteren op:
Peak Performance Tomic Insulated Hood Jacket Blue Shadow