Moon Boot

Over Moon Boot - Die gigantische laarzen die je overal ziet zodra sneeuw de straten bedekt? Dat zijn de iconische Moonboots voor dames en heren. Ja, je hebt voor- en tegenstanders van het opvallende ontwerp. Maar wat niemand kan ontkennen, is dat Moonboots je écht goed beschermen tegen sneeuw en ijs. Wie kan weerstaan aan superieure grip, isolatie en een sprankeltje kleur in een sneeuwwitte winter?

 

De herkenbare dikke zool, de criss-cross veters, van stijlvol zwart tot felrood, afgewerkt met nepbont of wol, compact als een muiltje of stevig als sneeuwlaarzen: je vindt Moonboots in alle kleuren en maten. Je kan ermee naar de bergen trekken, maar ze staan ook goed op een terrasje met glühwein of warme chocomelk in de hand. 

 

Wat ze zulke publiekslievelingen maakt, is dat er echt een paar Moonboots is voor iedereen. Het ontwerp van de klassieke Moonboot is volledig genderneutraal, en er zijn modellen voor zowel volwassenen als kids. Het foam aan de binnenkant is zo gemaakt dat het na een paar uurtjes zachter wordt en zich vormt naar je voet. Heerlijk comfortabel.

 

“Een kleine stap voor de mens, een gigantische sprong voor de mensheid.” Waar Neil Armstrong geschiedenis schreef op de maan, deed ontwerper Giancarlo Zanetta dat op aarde. Geïnspireerd door de aparte vorm van de laarzen van Armstrong ontwierp de Italiaan laarzen die ondertussen zo iconisch zijn dat je ze zelfs in het Louvre vindt. En de rest is dus geschiedenis!