Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

Merrell

Merrell brengt je tot het einde van de wereld, en verder. Verken je grenzen met de comfortabele schoenen voor dames en heren van Merrell, die ontworpen zijn voor elke omgeving en elk klimaat. Door de unieke pasvorm zijn je voeten beschermd en doorloop je comfortabel ieder avontuur.

 

Het Amerikaanse bedrijf werkt al jarenlang samen met innovatieve spelers die superieure technologie ontwikkelen voor de beste schoenen. Denk maar aan Gore-Tex: een uniek membraan dat tegelijk waterdicht én ademend is, lichtgewicht én supersterk. Plassen en drassige oevers vormen dan ook geen obstakel voor je Merrell-schoenen. En dankzij Vibram wandel je ook op wolkjes. Deze schoenzolen bieden extra grip en zijn superstevig: ideaal voor zelfs de meest uitdagende hellingen, rotsachtige ondergronden of gewoon glibberige tegels.

 

Er zijn verschillende soorten stappers voor dames en heren. Geef je voetbed en enkels extra ondersteuning tijdens je volgende tocht met stevige wandelschoenen van soepele materialen. Wandel je het liefst met je tenen bloot? De sandalen van Merrell hebben een schokabsorberende zool, zodat je voeten minder snel vermoeid raken. En voor wie van een looprondje graag een echt avontuur maakt, zijn er gespecialiseerde trailrunningschoenen. Je vergroot daarmee je stabiliteit en geniet van extra bescherming tegen losse steentjes dankzij de TrailProtect™ rock plates.

 

Merrell wil iedereen laten delen in de kracht van het buitenleven, met duurzame producten die bovengemiddeld presteren op het gebied van stevigheid en loopcomfort. Want iedereen moet zich buiten vrij en zelfverzekerd kunnen bewegen. Ook binnen het bedrijf zelf doet Merrell er zoveel mogelijk aan om milieuvriendelijker te produceren. Schoenen verven ze bijvoorbeeld niet, waardoor ze meer chemisch afval en vervuild water vermijden. 

gr
gr
Sorteren op: