gr
gr
Over Mepal - Het Nederlandse Mepal wist zich razendsnel te ontpoppen tot een gevestigde waarde op het gebied van drinkflessen, opbergdozen en bestek.   Dat heeft het merk uiteraard niet alleen te danken aan de slimme ontwerpen. Ook duurzaamheid draagt Mepal hoog in het vaandel. Zo bestaan de meeste producten uit 100% recycleerbare kunststof. Dat maakt dat je bewaardoosdrinkfles of brooddoos jarenlang meegaat! 

 

Hoe Mepal dan juist je leven vereenvoudigt op staycation, dagtrip, kampeerweekend of gewoon tijdens de (werk)week? De grootste troef is ongetwijfeld de blijvende versheid van je lunch of snack. Dat komt doordat een Mepal-bewaardoos of -drinkfles altijd lucht- en aromadicht is.

 

Of je nu houdt van een grote maaltijdsalade als lunch, of je liever verschillende kleine gerechtjes combineert: voor elke soort honger en voor elke voorkeur bestaat er wel een model. Van ruime bewaardozen tot lunchboxes met aparte bentobakjes. Vaak zit er al een vorkje bij. Lekker gemakkelijk! Toch liever een (plooibare) lepel of een volledige bestekset? Snuister dan door het aanbod van Mepal-bestek. Extra handig: alles mag gewoon in de vaatwasser.

 

En psst, berg je afgeleefde bakje voor fruit ook maar voorgoed op. Je mandarijn of gesneden appel neem je voortaan mee in een snackpot of fruitbox. Het stevige deksel sluit goed af, maar is makkelijk te openen door zelfs de kleinste handjes. Die zullen trouwens niet snel vuil worden, want elke fruitbox bevat een vorkje. Ook deze modellen zijn geschikt voor de vaatwasser.

 

Naast een appeltje voor de dorst mag je ook je favoriete drank niet vergeten. Wat dacht je van een Mepal-drinkfles voor je volgende uitstap? In het aanbod zitten zowel 'gewone' als stevige isoleerflessen - daarmee blijft je koffie, water of frisdrank steeds op temperatuur. Het merk zorgt ervoor dat die drinkfles meer dan een functioneel doel vervult. Van vrolijke motiefjes voor de kleinsten tot kleurrijke en strakke looks: elke drinkfles is een écht stijlicoon! Kortom, Mepal is er voor iedereen.

Sorteren op:
2