Marc O'Polo

Elegante, tijdloze kleren voor mannen en vrouwen: dat is Marc O’Polo in een notendop. Geen tierelantijntjes, maar minimalistische ontwerpen van Zweedse bodem. Al zijn een verfijnde (bloemen)print of klassiek ruitje of streepje nooit ver weg. Die Scandinavische touch vind je in een brede waaier aan kleding: van gezellige truien tot flatterende hemden en blouses, van comfortabele schoenen tot stijlvolle sjaaltjes.

 

Met Marc O'Polo ben je klaar voor een actief weekje weg van huis, of voor een fikse wandeling door het bos of door de stad. Het merk uit Stockholm heeft zijn naam niet voor niets te danken aan een ontdekkingsreiziger! Ook als je naar het kleurenpalet kijkt, zie je dat natuurlijke kleuren seizoen na seizoen de voorkeur krijgen: van aardetinten tot warm blauw. Perfect voor een garderobe die nooit uit de mode gaat.

 

Net als avontuur is ook duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het DNA van dit merk. Marc O'Polo zet dan ook hard in op een zo milieuvriendelijk mogelijke productie. Een belangrijk principe daarbij is het gebruik van natuurlijke materialen van topkwaliteit. Zo kan je des te langer genieten van je favoriete outfits. En door niet in te spelen op flashy trends, biedt het merk je tijdloze stuks. Een bewuste keuze!

 

Meer zelfs: Marc O’Polo werd in 1967 in Stockholm ópgericht vanuit het idee om natuurlijke materialen te gebruiken voor kleding. En dat in een tijd waarin de mode-industrie vooral gebruik maakte van synthetische stoffen! Zoveel jaren later blijft het credo nog steeds follow your nature

Sorteren op: