Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

KOMONO

Over KOMONOKOMONO is hét label bij uitstek voor al wie dol is op accessoires. Van stijlvolle horloges tot classy zonnebrillen en bijpassende brilkoordjes - want ja, aan elk detail is gedacht. KOMONO blaast een frisse wind door de wereld van accessoires met hun moderne ontwerpen. En hoe gewaagd ze soms ook zijn, het blijft altijd betaalbaar.

 

Hippe retro vibes, gewaagde futurische ontwerpen of net meer tijdloze frames: bij de zonnebrillen van KOMONO vindt ieder z'n ding. En waarom zou je het met zoveel leuke modellen eigenlijk bij eentje houden? Kies verschillende stijlen uit voor verschillende gelegenheden. Want een zonnebril is toch een beetje het statement waarmee je je look helemaal af maakt. Vergeet het hippe brilkoordje niet!

 

Geloof jij in less is more? Dan zal je helemaal weg zijn van de verfijnde horloges van KOMONO. Het merk houdt de vinger aan de pols op vlak van fashion, waardoor jij een futureproof model rond je pols draagt. De klokjes van KOMONO zijn daardoor nog lang niet 'uit de mode'. En sowieso, elegance never goes out of style.

 

KOMONO werd nog maar in 2009 opgericht, maar is nu al niet meer weg te denken uit de wereld van accessoires. Het Belgische merk zorgt ervoor dat jij op eender welke gelegenheid een stijlvolle indruk maakt. De meeste ontwerpen zijn bovendien genderneutraal: kies dus zelf gewoon wat jij het mooiste vindt. Jouw persoonlijkheid valt toch ook niet in één hokje te stoppen? Go off the beaten track met KOMONO.

Sorteren op:
2