Izipizi

Je ogen tegen de zon beschermen wordt easy peasy, met een zonnebril van IZIPIZI! Als je weet dat de ontwerpen recht uit Parijs komen, dan weet je ook dat ze helemaal à la mode zijn. Ze zijn klassiek, maar krijgen telkens een toffe twist zoals een fris kleurtje of een hippe print. En het beste? Ze zijn betaalbaar én vriendelijk voor de planeet!

 

De zonnebrillen van IZIPIZI beschermen je ogen 100% tegen de zon. Zelfs wanneer het buiten bewolkt is. Want het is niet omdat we de zon niet kunnen zien, dat er geen uv-stralen zijn. Het beste van al is dat het Franse merk ook de ogen van je kids beschermt, met modellen die qua look niet moeten onderdoen voor jouw ‘volwassen’ exemplaar.

 

We houden allemaal van warme zomers en veel zon, ook om met onze nieuwe zonnebril te pronken. Maar het moet allemaal niet té warm worden, zo vinden ze ook bij IZIPIZI. Het merk is daarom bezig met het halveren van hun ecologische voetafdruk. Voor ten minste 30% van de monturen gebruiken ze bovendien alleen biologische materialen

 

Naast het milieu zijn ze ook begaan met het welzijn van hun medewerkers. Hun motto: je kan een ander alleen gelukkig maken als je zelf gelukkig bent. In de praktijk betekent dat gezonde werkomstandigheden en alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Kortom: IZIPIZI puts a smile on your face, letterlijk en figuurlijk!

Sorteren op: