icebreaker

Icebreaker begrijpt dat outdoor avonturiers en sportfanaten hun lichaam liever niet de hele dag blootstellen aan plastiek en onnatuurlijke materialen. Toch is dat vaak wat er gebeurt als je synthetische kleding aantrekt. icebreaker is er voor de natuurliefhebbers die zo veel mogelijk willen genieten van de planeet – en het milieu daarbij zo min mogelijk schade willen aandoen.

 

Of je nu vertrekt naar verre (en koude) oorden, een stevige wandeling gaat maken of relaxeert met een rustige ochtend binnenshuis – de baselayers van icebreaker zijn zo comfortabel dat je ze overal wil dragen. Geschikt als natuurlijk technisch ondergoed voor elke (winter)sport, als stijlvolle bovenlaag of als superzachte outfit voor thuis.

 

Zowel de onder- als bovenkleding van icebreaker bieden je bewegingsvrijheid en optimaal draagcomfort, mede dankzij de speciale naden. Op de plekken waar je kleding de grootste uitdagingen ondervindt door schuren of wrijven is een extra stukje stof aangebracht. Je favoriete kledingstuk gaat op deze manier nog langer mee.

 

Doorbreek je verwachtingen van wolproducten: het Nieuw-Zeelandse merinoschaap produceert een prachtig natuurproduct dat ingaat tegen elk vooroordeel over wol. Merinowol is een ademende stof die de pasvorm en kleur optimaal behoudt, UV-stralen blokkeert en je lichaamstemperatuur reguleert. Daarnaast is deze stof antibacterieel en absorbeert het nare geurtjes, waardoor je je favoriete trui of shirt na een nachtje in de frisse lucht alweer aan kan trekken. Volgens onze testhelden ruiken deze shirts zelf niet na zeven dagen zonder wassen.  

 

icebreaker werd in 1995 opgericht met één missie: outdoorkleding van natuurlijke materialen. In een tijdperk waarin stoffen op basis van plastiek als superieur werden beschouwd was het aan de man brengen van een hernieuwbaar product zoals merinowol toen nog een hele klus. Gelukkig zijn de tijden veranderd en staan we nu met z’n allen meer open voor duurzame producten die ethisch geproduceerd zijn – met blije schapen. icebreaker: move to natural

Vind snel wat je zoekt

Alle producten
gr
gr
Sorteren op: