Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

Hydro Flask

Een dampende kop koffie of chocomelk tijdens een koude winterwandeling. Een ijskoude slok water na kilometers in de stralende zon. Hydro Flask trakteert je met hun dubbelwandige isolatieflessen op de dorstlesser waar je het meeste zin in hebt. Een grote drinkfles, een kleinere koffiebeker of een Hydro Flask met rietje voor de dorst en een lunchbox voor de honger: schol en smakelijk! 

 

Waar je avonturen je ook brengen, de technologie van Hydro Flask houdt je dranken tot 24 uur ijskoud en zo'n 6 uur lekker warm. Het hoogwaardige roestvrij staal laat bovendien geen schadelijke stoffen of vieze smaken achter in je drank. En het mooiste van al: het is vaatwasserbestendig. Aan de buitenkant vind je een poedercoating die krasvrij is en comfortabel in de hand ligt. 

 

Hydro Flask is trouwens niet alleen goed voor jou, maar ook voor de natuur. Met hun 'Hydro Flask All Parks' programma steunt het merk non-profits die natuurparken onderhouden, herstellen en toegankelijker maken. Van het onderhoud van sequoiabossen aan de Amerikaanse West Coast tot river cleanups in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk: Hydro Flask doneerde in totaal al meer dan 2,5 miljoen euro!

 

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de natuur de grootste (inspiratie)bron van het merk is. Bend (Oregon) is de plek waar Hydro Flask geboren is, met een woestijn in het oosten en bergen in het westen, in een streek vol rivieren en meren. En ze houden het daar graag simpel. Elk avontuur begint volgens hen met slechts twee woorden: let’s go

ml
ml
gr
gr
Sorteren op: