Herschel Supply

Over Herschel Supply - Een Herschel rugzak, dat is gewoon een van die absolute essentials die je moét hebben. Functioneel, stijlvol én kwaliteitsvol. Daarvoor staat Herschel Supply bekend. Het merk moderniseerde eigenhandig de rugzak en maakte er met groot succes een modeaccessoire van. Ook met een hippe heuptas van Herschel Supply maak je een echt fashion statement. Het mooiste van al: de modellen zijn beschikbaar in tal van uitvoeringen, van tijdloze kleuren tot opvallende prints.

 

Nog zo'n onmisbaar item is een praktische portefeuille. En ook daarvoor heb je uitgebreid de keuze bij Herschel Supply! Van portemonnees met meerdere compartimenten tot compacte geldbeugels, in de meest trendy kleuren en prints. Voor dames, heren én kids.

 

Ben je eens wat langer op pad? Trek er dan op uit met een reistas van Herschel Supply. Zo vertrek je stijlvol op citytrip, of waar je reis je ook brengt. En stop in je tas dan ineens een bijpassende toilettas! Die vind je zowel in een klein als in een XL formaat.

 

Naast mooie producten, heeft Herschel Supply ook gewoon een mooie missie. Zo hebben ze het 'We've got your back'-programma in het leven geroepen, waarbij ze er onder andere voor zorgen dat kansarme kinderen toch met een leuke rugzak naar school kunnen. Home is where the Herschel is.

gr
gr
Sorteren op: