Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

gr
gr

Giro

Wie aan fietshelmen denkt, denkt aan Giro. Geen wonder ook, want de Amerikanen waren de eersten die een fietshelm voor recreatieve fietsers op de markt brachten. Maar wist je dat ze zich ook op de wintersportwereld gesmeten hebben, met skihelmen en skibrillen? En dat ze ook knappe fietstruitjes maken? Of je nu over het asfalt, door het bos of door de sneeuw racet, met Giro houd je er altijd je hoofd bij!

 

In de collectie van Giro vind je fietshelmen voor alle soorten fietsers. De Fixture is er voor mountainbikers die zich over fire roads en singletracks slingeren. De Syntax biedt ultiem comfort in een minimalistisch pakketje. De Register heeft een afneembaar vizier en maar liefst 22 ventilatiegaten. En de Agilis, die is er voor fietsers die een luchtige helm met iets meer bescherming zoeken. 

 

En wie zoveel verstand heeft van fietshelmen, kan die expertise ook goed gebruiken voor die andere tak van sport: skiën. Met een skihelm en bijpassende skibril van Giro bescherm je je hoofd tegen ongelukkige botsingen en crashes en je ogen tegen felle zon, verblindende reflecties en opspattende sneeuw.

 

In de jaren ‘80 werden helmen eigenlijk alleen door professionele sporters gedragen. Maar dankzij Giro en hun eerste fietshelm voor gewone stervelingen kwam daar verandering in. Een jaar later werd het merk al helemaal populair, toen Greg LeMond de Tour won met een van hun modellen op zijn hoofd!

Sorteren op: