image link

Sale tot -40 %

FRNCH

Hou je van de sfeer, de stijl en de looks van Parijs en haar Parisiennes? Dan is de kleding van het Franse FRNCH, met een flinke dosis je ne sais quoi, echt wat voor jou. Tijdloos maar nooit saai, ieder seizoen een ander thema met unieke in house ontworpen prints, hier en daar een tikkeltje retro: met de jurken, jumpsuits, broeken en T-shirts pas je zo in de Franse hoofdstad.

 

De unieke prints komen recht uit het atelier in Parijs gerold. Ze zijn exclusief en volledig homemade door de eigen grafisch ontwerpers van het merk. Van een vlaag van inspiratie tot het uiteindelijke design: alles gebeurt bij hen in de studio. En dat elk seizoen opnieuw, van accessoires tot kleding, zodat je altijd matcht met de kleuren om je heen.

 

Bonus: bij FRNCH pakken ze het graag zo duurzaam mogelijk aan. In plaats van synthetische stoffen te gebruiken, focussen ze op natuurlijke en organische materialen zoals katoen, wol en EcoVero viscose, dat wordt gemaakt van houtpulp. Om afval te verminderen, gebruiken ze stofoverschotten waar ze exclusieve limited edition items mee maken.

 

FRNCH is trouwens de droom van Franck en Chloé (de naam is ook een samentrekking van hun voornamen), een Frans koppel met een passie voor mode. Chloé groeide op in het naaiatelier van haar ouders, Franck brengt een commerciële achtergrond mee en hun team is zo divers als het maar kan zijn. Zo nemen ze je mee op reis rond een stijlvolle wereld!

Sorteren op:
2