FALKE

Over FALKE - Rond iedere avontuurlijke voet past een hoogwaardige sok, moeten ze bij FALKE gedacht hebben. Want wie zich regelmatig op skipistes of wandelpaden in de bergen begeeft, herkent ongetwijfeld het logo dat boven de rand van ski- of bergschoenen uitsteekt. Het Duitse familiebedrijf produceert al 125 jaar sportsokken die je voeten zelfs in de ruigste omstandigheden net in een zachte zetel doen ploffen.

 

De wandelsokken van het merk, met namen zoals TK2 en TK5, zijn anatomisch gevormd en dankzij hun vochtregulerende eigenschappen echte must-haves voor serieuze avonturiers. Je hebt korte en lange varianten, lichtere of dikkere exemplaren afhankelijk van het seizoen, gemaakt van merinowol of het fijnste katoen, in neutrale of net heel vrolijke kleuren. 

 

Maar ook ná je avontuur doet FALKE je tenen kriebelen van plezier, met de Cosyshoe pantoffels. De Cosyshoes zijn gemaakt van merinowol, dat tegelijk goed ademt en je voeten warm houdt. Ze zijn lekker compact, dus je neemt ze makkelijk mee op reis en ze komen iets hoger dan de gemiddelde slof, zodat ook je enkels mee kunnen genieten. 

 

Wie voor FALKE kiest, vertrouwt niet alleen op de kwaliteit, maar kiest ook voor een fabrikant voor wie sociaal en milieubewust handelen absolute prioriteiten zijn. Met ‘WE CARE’ verenigt het bedrijf alle maatregelen die ze de afgelopen decennia genomen hebben onder één noemer. Van milieu- en dierenbescherming tot sociale verantwoordelijkheid. FALKE is with you, every step. 

gr
gr
Sorteren op: