Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

deuter

Of je nu gaat kamperen, bergbeklimmen, wandelen of mountainbiken: deuter heeft een rugzak voor al je activiteiten. Voor kortere tochten volstaat een dagruzak, voor meerdaagse trektochten vind je rugzakken tot 70 liter. Voor de kleinere rugzakken gebruikt deuter het Aircomfort-systeem: een flexibel verende staalconstructie die voor maximale stabiliteit zorgt. Zware spullen draag je met het Aircontact-systeem. Deze rugzakken zijn zo ontworpen dat ze het gewicht over je hele lichaam verdelen. Speciale luchtkussentjes zorgen voor extra ventilatie.

 

deuter engageert zich om producten te maken die niets minder dan topprestaties neerzetten. Hun innovaties veranderden het landschap van rugzakken voorgoed. Het eerste geventileerde mesh rugpaneel is van hun hand, de eerste specifiek voor fietsers bestemde rugzakken ook. En er is de SL-dameslijn, met rugzakken die helemaal voor de vrouwelijke anatomie ontworpen zijn. Vooral aan de ruglengte is gedacht, die gemiddeld korter is dan bij mannen. 

 

En ja, de kleinste avonturiers kunnen ook mee op pad. De rugzakken voor kinderen zijn perfect als schoolrugzak, maar neem ze vooral ook mee de bergen in. Is je mini nog te klein om zelf te wandelen? deuter maakt speciale kinderdragers, zodat je kind gewoon op je rug mee kan. Samen op onvergetelijk avontuur: check!

 

Wist je trouwens dat het Duitse deuter al sinds 1928 een cruciale rol speelt in de geschiedenis van het alpinisme? deuter-rugzakken bewezen tijdens iconische expedities (zoals de eerste beklimming van de gevreesde noordwand van de Eiger) dat ze opgewassen zijn tegen de meest extreme omstandigheden. Kortom: getest en meer dan goedgekeurd.

l
l
kg
kg
gr
gr
Sorteren op:
23
...
8