CMP

CMP een Italiaans sportswearmerk voor heren, dames en kinderen. CMP is het resultaat van een verhaal dat 50 jaar geleden is begonnen en draait om  Maria Disegna en haar zoons Andrea, Mario, Antonio, Silvano en Giorgio. Het verhaal van een familie wiens passie en toewijding hen in staat heeft gesteld om te werken aan een stevige basis voor een bedrijf, dat marktleider is in sportswear en fashion. Vandaag de dag is de F.lli Campagnolo Group bekend vanwege haar mooie tradities, zowel in productie, research en technologische innovatie. Allemaal kwaliteiten die perfect aansluiten bij CMP, het merk gericht op de sportswear en marktleider in de branche.

 

De liefde voor de natuur, het buitenleven en het werk zijn waarden die het bedrijf definiëren. De collectie van CMP bestaat uit high-performance kleding geschikt voor verschillende sportactiviteiten, van skiën en outdoor tot het dynamische stadsleven. Niets houdt je warmer dan de heerlijke CMP jassen, beschermt je beter dan de Softshells, of biedt je meer comfort en zachtheid dan de fleeces. De CMP collecties bieden eindeloze kleurencombinaties zodat alles gemakkelijk met elkaar te combineren is.

 

“Real People. Real Products.” Dat is de beste omschrijving van het merk CMP; het verhaal van echte mannen en vrouwen, die vertellen over hun dagelijkse passies en werk waarbij de kleding van CMP het beste tot zijn recht komt.
Welkom in de wereld van CMP waar de liefde voor de natuur en een gezonde levensstijl centraal staan.

gr
gr
Sorteren op: