Care Plus

Over Care Plus - Care Plus on a mission. Onze missie en onze visie zijn hoog ingeschoten: we willen ertoe bijdragen dat malaria tegen 2030 de wereld uit is. Eén percent van onze omzet -niet van de winst - gaat naar projecten die malaria een halt helpen toeroepen. Het is immers een vermijdbare infectieziekte.

 

-Safe travels. Great stories -

 

Care Plus® wil reizigers, vakantiegangers en dagjesmensen stimuleren om er gezond op uit te trekken. Speciaal daarvoor heeft Care Plus® een uitgebreid assortiment producten die het makkelijk maken om voorbereid en beschermd op reis te gaan.

 

Alle producten zijn handig om mee te nemen, in diverse reisformaten verkrijgbaar en samengesteld door deskundigen. Of je nou lokaal, in Europa of naar een tropische bestemming gaat, Care Plus® helpt je graag bij de voorbereiding en ter plekke!

 

De Care Plus® producten zijn ingedeeld in vier categorieën: het voorkomen van  insectensteken, Eerste hulp op reis, Hygiëne en Zonnebescherming.

 

Voorkomen is beter dan genezen, ga gezond, voorbereid en beschermd met Care Plus op reis. Zodat je optimaal en onbezorgd kan genieten!

Sorteren op:
2