Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

Burton

Over Burton - In 1977 richtte Jake Burton Carpenter ‘Burton Snowboards’ op. Het merk zorgde er met innovatieve producten en het ondersteunen van pro boarders voor dat snowboarden een internationaal erkende sport werd. Vandaag ontwerpt Burton alles voor de sport en de levensstijl: snowboards, boots, bindingen, jassen en meer.

 

Burton is echt een bedrijf voor snowboarders, in de collectie valt geen ski te bespeuren. Of je nu nog een beginner bent, van slopestyle of big air houdt, of het liefst de zotste tricks in de half-pipe doet: het merk uit Vermont is er voor al je sneeuwwitte avonturen. En dat met ademende én waterdichte outfits, dankzij het Gore-Tex membraan dat je overal in de collectie terugvindt: van broek tot handschoen

 

Heb jij geen voorkeur voor een bepaalde stijl en waag je je het liefst aan alles? Dan ken je ongetwijfeld de Burton Custom: een van de meest iconische boards op de markt, de ultieme allrounder. De Custom heeft een traditionele vorm, met een iets langere neus, waardoor hij heel stabiel is en een goede float en pop heeft. Met de Custom zit (of sta) je altijd goed. 

 

Om er zeker van te zijn dat we allemaal nog vele winters van de pistes en snowparks kunnen genieten, zet Burton hoog in op duurzaamheid. Het bedrijf richtte duurzaamheidsprojecten op en steunt er daarnaast nog een hele hoop: samen met Mountain Dew bijvoorbeeld maken ze nieuwe snowwear van gerecycleerde plastic flessen. En er is meer. Ze kweken hun eigen groenten, gaan op de fiets naar het werk en reduceren de chemicaliën in hun productieproces: ‘t is al duurzaamheid wat de klok slaat! Because Burton is all about riding together.

Sorteren op:
2