Bo-Camp

Over Bo-Camp - Bo-Camp, van kampeerders…voor kampeerders

Kamperen is al jaren voor heel veel mensen de meest populaire vorm van vakantie vieren. Vele vakantiegangers maken jaarlijks de keuze om de vakantiedagen te gebruiken om te genieten van de buitenlucht, de natuur, de vrijheid en elkaar. Het Nederlandse merk Bo-Camp is al ruim dertig jaar actief op de kampeermarkt en heeft in die jaren vele nieuwe kampeerartikelen ontwikkeld en daarmee bijgedragen aan een aangename en comfortabele kampeervakantie van vele kampeerders.

 

Slimme oplossingen
Bo-Camp richt zich met name op de kamperende vakantieganger die comfort en gemak niet willen missen als ze op reis zijn. Het ontwikkelteam van Bo-Camp is hiervoor elk jaar weer bezig met het verbeteren en het zoeken naar slimme oplossingen waarbij comfort, gemak en compactheid de sleutelfactoren zijn.

 

Kwaliteit
Vakanties horen onbezorgd te zijn en dit is met name de reden dat Bo-Camp hoge eisen stelt aan de kwaliteit van haar producten. Naast scherpe kwaliteitscontroles wordt er tijdens de productontwikkeling ook rekening mee gehouden dat de kampeerartikelen langdurig gebruikt moeten kunnen worden.

 

Voor elke kampeervakantie
Geen vakantie is hetzelfde en dit betekent ook dat de wensen van de moderne kampeerder niet altijd gelijk zijn. Om deze reden is het assortiment van Bo-Camp zeer divers en uitgebreid. Voor zowel de luxe kampeervakantie als het back-to-basic avontuur heeft Bo-Camp een uitgebreid assortiment. Van luxe kampeerstoel, tot zeer compacte pannenset, van snel op te zetten bijzettent tot comfortabele slaapzak.

Sorteren op:
23
...
12