Beach Life

Het zit ‘m in de naam! Beachlife, dat is badmode voor dames, heren en kids, die het best tot zijn recht komt op een warme zomerdag aan het strand. Al meer dan 40 jaar vind je in de collectie modieuze en eigenzinnige badpakken, bikini’s en zwemshorts. Niets houdt je nog tegen om heerlijk te genieten van zon, zee en strand. Shine on!

 

Met Beachlife badkleding zie je er voor, tijdens en na het zwemmen op je best uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fleurige bikini, waar je na het plonzen een matching pareo over zwiert? Een luchtige strandjurk die goed staat bij je beach waves? Of een zwemshort in je favoriete zomerkleur met streepjes, kleine krabbetjes of papegaaien?

 

Je draagt zelden zo weinig kleren als wanneer je naar het strand of het zwembad gaat. Juist dan wil je iets dragen waar je je op-en-top comfortabel en jezelf in voelt. En of het Nederlandse merk daar rekening mee houdt. Alle bikini’s en badpakken zijn beschikbaar in verschillende modellen en pasvormen, zodat er altijd een setje is dat perfect rond je curves past en je de juiste steun geeft. 

 

Beachlife brengt ieder jaar een volledig nieuwe collectie uit, met kleuren en patronen die 100% on trend zijn. Waarom zou je in de zomer eigenlijk nog meer kleren dragen dan nodig, als je er toch op je best uitziet in je favoriete badkleding?

Sorteren op: