Super.natural

Over Super.naturalSuper.natural combineert de fijnste merino-wol met polyester in één vezel. Daarmee komen de beste eigenschappen van beide materialen samen: merino-wol houdt je precies goed warm, polyester geeft de stof duurzame stretch en kracht. Hiermee maakt super.natural functionele kleding van hoge kwaliteit, mooi design dat goed zit. Zodat je overal en altijd plezier kunt hebben!

 

Merino made better. 

Super.natural is bluesign® gecertificeerd 

Wij geven om de natuur en om alle mensen die onze producten maken en gebruiken. Wij willen actief bijdragen aan een betere zorg voor en de bescherming van mens en milieu. 

 

Bluesign zorgt dat er inzicht en duidelijkheid bestaat over de gehele keten van textielproductie. Door het gebruik van vooruitstrevende productietechnieken wordt niet ingeboet op de kwaliteit en het ontwerp van de materialen en de kleding. 

 

Bij de productie van technische stoffen voor technisch materiaal en kleding wordt soms gewerkt met grondstoffen die schadelijk kunnen zijn voor de natuur, maar ook voor de mensen die met de materialen werken. Wij zien erop toe dat potentieel schadelijke stoffen worden verwijderd voordat het productieproces begint, zodat tijdens dit proces alleen materialen gebruikt worden die voor mens en omgeving veilig zijn. Daarvoor gebruiken wij de nieuwste en meest geavanceerde technologie. 

 

Voor meer informatie: www.bluesign.com

Sorteren op: