Skiny

Bij SKINY vinden ze het belangrijk dat je goed in je vel zit. En dat vooral op de plek waar je sowieso het minste om je lijf hebt: op het strand of aan het zwembad! Het Oostenrijkse bedrijf begon ooit met ondergoed, maar heeft ondertussen ook badmode voor dames en heren, met bikini’s, badpakken en zwembroeken waar de zee nog net een tikje harder van gaat golven.

 

De kleuren spatten van de collectie! Wat dacht je van een knalblauwe of felroze bikini? Of houd je het liever wat klassieker, met een tijdloos zwart badpak bijvoorbeeld? Met een one shoulder bikinitop met kleurrijke streepjes ben je dan weer helemaal à la mode. Op de zwemshorts voor de heren zie je wuivende palmbladeren, trippy ruitjes en zoete mango’s. Smakelijk!

 

Wil je er goed uitzien en tegelijk iets goeds doen voor de planeet? Dan is de Nature Love collectie wat voor jou. Alle stuks zijn gemaakt van gerecycleerde vezels en duurzaam bamboe viscose. Zelfs de kledinghangers zijn van gerecycleerde materialen gemaakt. Want ook bij SKINY beseffen ze dat er geen Planet B is. 

 

SKINY is een familiebedrijf met ambities die even hoog zijn als de Oostenrijkse Alpen waar het merk opgericht werd. Ze laten mensen zich mooier en beter in hun vel voelen door de kleding die ze het dichtst op hun huid dragen, hun ondergoed en zwemkleding, te perfectioneren. Every body in SKINY!

Sorteren op: