Royal Robbins

Over Royal Robbins - Geboren in Yosemite, gebouwd voor vandaag - Het begon allemaal in Yosemite in de jaren 60, toen de rotsklimmers Royal Robbins en zijn vrouw Liz uit Sierra Nevada elkaar ontmoetten in het iconische Camp 4. Ze lieten bestaande klimtechnieken achter zich die schadelijk waren voor het milieu en werden de promotors van de ethiek van ‘clean climbing.’

Een meer respectvolle benadering in lijn met hun passie om de plaatsen waar ze van hielden te beschermen. Beiden wijdden hun hele leven aan de zoektocht naar avontuur met een diep respect voor de natuur.

 

Geworteld in duurzaamheid

Gelijk aan hun visie om de impact van klimmen op het milieu te minimaliseren, is hun doel altijd geweest om functionele, duurzame en veelzijdige producten te creëren. Met een constante inzet voor gebruik van materialen met een lagere impact op het milieu. Geïnspireerd door de landschappen van Noord-Californië, is de kleding van Royal Robbins duurzaam ontworpen. De zomerse stijlen bieden ademend comfort en zijn eenvoudig te wassen.

 

Speciaal ontworpen om lang mee te gaan

Voor Royal Robbins is het duidelijk dat natuur en avontuur goed zijn voor onze geest en dat hoogwaardige, duurzame en veelzijdige producten daaraan bijdragen. Het Spotless-assortiment bevat een reeks aan hoogwaardige, comfortabele materialen die je de hele dag droog en zweet- en vlekkenvrij houden. De Featherweight en Vacationer stijlen bieden lichtgewicht, ademende producten met uitzonderlijke zachtheid. Ideaal te dragen bij hoge temperaturen.

 

Sinds 1968 heeft Royal Robbins een duidelijk doel: het creëren en ontwikkelen van duurzame kleding die geschikt is voor zowel outdoor als alledaagse activiteiten, zodat je altijd ‘ja’ kunt zeggen tegen avontuur.

gr
gr

Royal Robbins

Sorteren op: