image link

Sale tot -40 %

Roxy

Je hoeft niet per se een berg af te sjezen of de hoogste golven te pakken. Je kan er ook gewoon uitzien alsof je geen avontuur uit de weg gaat. Sportief en stijlvol tegelijk: dat is Roxy, hét merk voor allround stoere chicks van alle leeftijden. Kies voor kleurrijke badmode zoals een Roxy bikini of badpak. Of vier de wintersport met een knappe ski-jas en matching skibroek.

 

Wanneer de temperaturen in de winter richting het nulpunt zakken, duik jij niet het water, maar wel de sneeuw in. Door het poeder carven of hoogtemeters maken in een snowpark met je snowboard? Je doet het vanaf nu in een fleece, ski-jas en skibroek die regen, kou en sneeuw van je weghouden, maar wel een hoop bewonderende blikken aantrekken. 

 

Stijgt het kwik weer en kan je niet wachten om de golven op te zoeken? Doe dat dan vooral met de badmode van Roxy! De collectie omvat veel meer dan alleen badpakken en bikinitops en -broekjes die je kan mixen en matchen. Wat dacht je van een elegante strandjurk, een fleurige broek, een strandpet of uv-shirt tegen de zon? 

 

En het is allemaal nog duurzaam ook. Water- en wintersporten doe je buiten, in de natuur. Wil je daar nog lang van genieten, dan doe je er goed aan zorg te dragen voor je geliefde speeltuin. “Don’t destroy what you came to enjoy”: onder dat motto doen ze bij Roxy hun uiterste best om ons klimaat te beschermen. Van organische of gerecycleerde stoffen gebruiken tot het opzetten van bewustwordingscampagnes. Doe mee en make waves, move mountains, in style

Hero1_2048x600 - 2
Sorteren op: