rh+

Over rh+ - rh+ produceert al meer dan 15 jaar hoogwaardige sportkleding en accessoires.

De rh+ code gaat over sportiviteit, een waarde die wordt weerspiegeld in de technische hoogwaardige materialen die het bedrijf in de loop der jaren heeft ontwikkeld, zowel in zijn gespecialiseerde laboratorium als met de feedback van echte atleten.|||De producten van het bedrijf hebben allemaal hetzelfde handelsmerk, een combinatie tussen het allerbeste in stijl en prestaties. Meer dan enig ander bedrijf heeft rh+ altijd geloofd in het brengen van elegantie in zijn sportkledingcollecties en in innovatieve materialen voor zijn lifestyle-kleding. 

 

#HERITAGE

rh+ heeft altijd aan de zijde gestaan van de sportkampioenen, waarbij elk product het maximale moet garanderen om het talent van elke sporter, atleet of liefhebber tot uitdrukking te brengen.

 

#BEINSPIRERD

Van de wegen die de geschiedenis van het fietsen hebben gemaakt, zoals de beroemde beklimmingen Muro di Sormano of Ghisallo, een paar kilometer ver van ons hoofdkwartier, van de skipistes tot de windtunnel, zijn dit de terreinen waar we inspiratie opdoen om de technologische innovatie, het DNA van het bedrijf, voort te zetten, maar niet alleen.

 

#INNOVATIE

Door de samenwerking met bedrijven als ISA Spa, dat altijd een van de excellente en referentiepunten is geweest op het gebied van high fashion en handwerk, wordt een voortdurende contaminatie van ideeën en stijlen gegarandeerd die ons in staat stellen om op dat moment met de trends uit de modewereld mee te gaan. Een perfecte balans tussen authentieke Italiaanse stijl, design, innovatie en traditie met de technische eisen van de sportwereld om functie, stijl en prestaties beter te integreren.

 

#THENEWLOOKOFSPORT

Traditie, inspiratie en innovatie: weten te vernieuwen zonder ooit onze identiteit te verliezen, maar wel te verrijken, dankzij de vervuiling die uit verschillende werelden komt: het technologische DNA van rh+ voldoet aan de grote Italiaanse stijl.