Nutcase

Fietshelmen waren lang nogal saai. Je had de keuze uit zwart, een andere ‘tint’ zwart, nog wat donkerder zwart. Die tijden zijn gelukkig voorbij, dankzij Nutcase! Nutcase fietshelmen passen netjes rond je hoofd, de aerodynamica zit helemaal snor, ze zijn 100% veilig en het leukst van al: de designs winnen de hoofdprijs. Wees geen nutcase, draag een Nutcase!

 

Geometrische prints, stipjes, een florale opdruk of gewoon je lievelingskleur. Stoer, romantisch, vrolijk of hip. Het Amerikaanse merk heeft het allemaal. Kies voor een exemplaar met MIPS (Multi-directional Impact Protection System) voor extra bescherming. De wrijvingsarme laag tussen de buitenschaal en de voering voorkomt mogelijke hersenschade bij een zware valpartij. Of wat dacht je van een helm met geïntegreerd licht?

 

De felle kleuren en prints van Nutcase bestaan trouwens ook op kindermaat. Gaan je kids voor het eerst met de fiets naar school of crossen ze graag door de wijk met hun vriendjes? Dan kunnen ze een Little Nutty helm gebruiken. Deze multi-sport helmen hebben niet alleen een opvallend ontwerp, ze hebben ook een magnetische gesp die van duurzaam ABS is gemaakt. Wat voor toeren je bengel ook uithaalt, jij kan gerust zijn. 

 

En dan te bedenken dat de uitvinder van Nutcase, Michael Morrow, vooral een American football-liefhebber was. Tijdens een toernooi bracht hij twee helmen mee, die hij zelf had versierd met de mascottes van zijn favoriete team. De andere fans gingen uit hun dak. Meer had hij niet nodig om te beseffen dat mensen echt wel van helmen houden, áls ze er leuk uitzien!

gr
gr
Sorteren op: