Nümph

Met Nümph voeg je een extra kleurrijke dimensie toe aan je garderobe! Het Deense merk maakt kleding voor vrouwen die net zoals nimfen uit sprookjes elegant en gevoelig, maar ook krachtig door het leven dartelen. De T-shirts, jurken, truien en broeken zijn heel betaalbaar, maar voelen daarom niet minder luxueus. Zo houd je nog een extra centje over voor je favoriete cocktail!

 

De ontwerpers spelen met vormen, frisse patronen, handgetekende prints en authentieke kleurencombinaties. En dat allemaal in een pakketje dat op-en-top vrouwelijk is, maar wel met pit. Ben jij zo’n dame van de wereld die zich het liefst in de stad begeeft en die houdt van Scandinavisch minimalisme en perfecte pasvormen? Dan is het zeker de moeite om de collectie te ontdekken.

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze trui met golvende patronen? Een knaloranje geklede broek met een bijpassende blazer? Of een stoere jeans met daarboven een blouse met een wirwar van kleuren als paars, lichtblauw, oranje en zwart? Of hul jezelf van kop tot teen in dezelfde print met een vrolijke two piece!

 

Het verhaal van Nümph begint in 2006, in Kopenhagen. Zeven jonge vrouwen, allemaal met een andere achtergrond in design, gaan samen de uitdaging aan en richten het kledingmerk van hun dromen op. En of die dromen snel op hol sloegen! Geen wonder ook, met die speelse ontwerpen vol verbeeldingskracht. Ondertussen vind je het merk in rekken overal ter wereld. Wedden dat we je binnenkort ook in Nümph kleding door de stad zien dwarrelen?

Sorteren op: