Napapijri

Napapijri: het merk bij uitstek voor hippe vogels, maar evengoed voor iedereen die houdt van tijdloos comfort. Werp één blik op de straten van eender welke stad, en je ziet de iconische look van hun kwaliteitsvolle kleding al snel opduiken. Klaar om je outfit te veranderen in een fashion statement?

 

De jassen van Napapijri zijn ontworpen om zelfs de meest extreme klimaten weerstand te bieden. Ben je een rasechte koukleum of blijf je gewoon graag warm als het buiten afkoelt? Met een van hun jassen is de kans dat je last krijgt van vrieskou, regen of wind bijzonder klein. Napapijri’s zachte truien houden je dan weer zowel binnen als buiten comfortabel warm. Sommige stukken in deze collectie zijn gewoon ontworpen om geknuffeld te worden.

 

Eén model in het bijzonder springt echt uit de collectie: de Napapijri Rainforest-jas. Heerlijk warm, waterbestendig, beschikbaar in leuke kleuren én gemaakt met respect voor de planeet. Ideaal om mee op avontuur te trekken, in de stad of ver daarbuiten. Dankzij de PFC-vrije buitenlaag en speciale ventilatieopeningen onder je armen blijf je kurkdroog zonder last te krijgen van zweet. De binnenkant is heerlijk zacht en voelt aan als dons.

 

Napapijri is een Italiaans merk dat in 1987 werd geboren in de schaduw van de Mont Blanc. Geïnspireerd door een berg die Zwitserland, Frankrijk en Italië met elkaar verbindt, met een Noorse vlag als logo, en een Finse naam… Het is duidelijk dat Napapijri zich zich door geen enkele grens laat tegenhouden. Ze trekken liever zelf de grens: al hun producten zijn bijvoorbeeld bontvrij en donsvrij. Verder zet het merk sterk in op circulaire mode die steeds opnieuw gebruikt en verwerkt kan worden. Zoveel meer dan een hype dus.

Sorteren op: