Kambukka

Over Kambukka - Je dorst lessen naar meer? Meer avontuur, meer plezier en actie? Dat doe je met een drinkfles van Kambukka! En uit een herbruikbare drinkfles drink je niet alleen water als het van het Belgische merk afhangt. Met een handige koffiebeker genieten ook koffie- en theedrinkers 100% lekvrij van hun favoriete drankje on the go!

 

Gebruiksgemak boven alles bij Kambukka. Een 100% lekvrij ontwerp, het Snapclean-systeem om je flessen makkelijk schoon te maken, een 3-in-1-dop met schuifschakelaar om de juiste stand te kiezen… Je merkt het vanzelf: de flessen zijn zo handig dat je nooit meer zonder vertrekt. Hongertje? Match dan een van de kleurrijke lunchboxen met je favoriete fles. 

 

Kambukka is trouwens 100% Belgisch, straight outta Limburg, met een hart voor duurzaamheid. Geen loze woorden, want ze zijn een Certified B Corporation. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de hoogste normen op sociaal en ecologisch vlak. Koop je iets van een B Corp, dan draag je bij aan een positieve impact op mens en milieu

 

Wist je trouwens dat de naam Kambukka Swahili is voor 'genieten, profiteren en je amuseren'? Maak je geen zorgen over morsen, lekken, reinigen en de temperatuur van je drankje. Maar geniet gewoon van deze stijlvolle flessen en lunchdozen. Zoals ze daar in Limburg zeggen: “Blijf het leven ten volle Kambukka-en!”

ml
ml
Sorteren op: