Cyell

When you know, you know. Zo dachten ze bij Cyell: het Nederlandse merk met badmode voor zelfzekere, positieve dames. Want eens je die bikini of dat badpak hebt gevonden dat je rondingen perfect in de verf zet, wil je nooit meer een ander!

 

Een bikinibroekje dat net te strak rond je heupen zit, maar lubbert rond je billen? Of een badpak dat dan weer te ruim zit aan je heupen, maar te krap is aan je borsten? No more, dankzij Cyell. Wat ze bij het Nederlandse merk het allerbelangrijkst vinden, is dat je zwemkleding past als gegoten. Je hebt zelden zo weinig kleding aan als op het strand of aan het zwembad. Dan wil je je zéker comfortabel voelen. 

 

Kies bijvoorbeeld voor een dip dye triangelbikini, of een exemplaar met streepjes die mee curven met je borsten. Hou je van een extra strikje of van lintjes om je bikinibroekje mee aan te spannen? Die zijn er ook genoeg. Houd je het liever in één stuk? De badpakken zijn elegant uitgesneden, maar dankzij de touwtjes maak je de decolleté zo diep als je zelf wil.

 

Cyell wordt gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. In de lente van 1994 zaten Elle Wiersma en Cynthia Kooi een tasje thee te drinken in de zon. Twee zelfzekere vrouwen, die droomden over zonnige vakantiebestemmingen en zwemkleding die écht goed zat. Met hun collectie willen ze dat zelfvertrouwen en die positiviteit doorgeven aan vrouwen over de hele wereld!

Sorteren op: