Chilly's

Een van de makkelijkste manieren om onze natuur te helpen beschermen? Voor eens en voor altijd afscheid nemen van plastic flesjes en overstappen op een herbruikbare, duurzame waterfles. Bij het Amerikaanse Chilly’s doen ze er alles aan om dat milieubewustzijn stijlvol te maken. De designs op hun drinkflessen doen je dorst krijgen!

 

Geef toe: plastic waterflesjes zijn niet alleen slecht voor het milieu, ze zien er ook niet heel inspirerend uit. Chilly’s waterflessen daarentegen zijn er letterlijk in alle kleuren en prints. Bloemen, tropische taferelen, aquarellen, samenwerkingen met kunstenaars of gewoon je favoriete matte kleur: je water smaakte nog nooit zo fris.

 

Alle Chilly's flessen zijn van roestvrij staal, BPA-vrij, hebben een luchtdichte dop en lekken niet. De gewone drinkfles hield je drankjes al tot 24u koud en tot 12u heet. Maar met de Series 2 doen ze nog beter: de flessen houden tot 99% van alle microben tegen, hebben een stabiele rubberen bodem en liggen nog beter in de hand dankzij het naadloze design. 

 

Waar dit allemaal vandaan komt? Chilly’s werd in 2010 opgericht door James Butterfield en Tim Bouscarle. Samen wilden ze ervoor zorgen dat iedereen altijd ijskoud water on the go kon meenemen, zonder plastic flesjes te moeten kopen. En dat lijkt hen behoorlijk goed te lukken. Reuse, reset, rehydrate!

Sorteren op: