camel active

Je neemt een wereldkaart en een dartpijltje, je mikt en gooit raak: met Camel Active kom je in stijl aan op je volgende bestemming. Het Duitse merk stilt je honger naar avontuur en inspireert je om nieuwe horizonten te verkennen, met outfits die functioneel en kwalitatief zijn. En dat zonder te veel 'boswachter vibes'. In de collectie voor heren vind je broekenT-shirts en polo’s en accessoires in natuurtinten, met hier en daar een fris accent!

 

De moderne man die graag naar buiten gaat, houdt van kleding die functioneel is, kwalitatief en verantwoord geproduceerd, en die past bij de omgeving. Combineer bijvoorbeeld een stoere cargobroek met een knaloranje polo. Of ga voor een klassieke jeans met daarop een ruitjeshemd en werk af met een leren riem en flat cap. Zo stijlvol kom je ze niet vaak tegen op de buiten.

 

Kwalitatief en verantwoord geproduceerd betekent voor Camel Active dat ze niet alleen rekening houden met de natuur, maar ook met hun werknemers. Organisch katoen, linnen, hennep, verantwoord leer en wol: de materialen die ze gebruiken zijn veilig voor natuur en dier. In de fabrieken en op kantoor zorgen de Duitsers voor veilige werkomstandigheden en faire lonen

 

Eind jaren ‘70 werd Camel Active opgericht door een stel fervente reizigers. De eerste collecties waren dan ook geïnspireerd op alle reizen die ze maakten en de kleding die ze daar misten. Tijd om jouw innerlijke Columbus ook naar buiten te laten, want de wereld wacht op je!

Sorteren op: