CONTACTEER ONS

Elke dag: 10u - 22u

(behalve op feestdagen)


Dames
Heren
Kids

GoPro doet het weer: de HERO6 legt de lat nóg hoger

Met de HERO6 Black legt GoPro de lat nog maar eens hoger voor actiecamera’s. Zijn voornaamste troeven? Een nog betere beeldkwaliteit en extra gebruiksgemak met de Quik™-app.

Nóg beter dan de GoPro HERO5? Hell yeah!

De nieuwe GoPro HERO6 kreeg heel wat nieuwe mogelijkheden dankzij de krachtige GP1-chip. Die zijn haast allemaal gericht op een nog betere beeldkwaliteit, met hogere framerates voor beelden met een extra gladde look.

Wanneer we de HERO6 naast de HERO5 zetten, worden de verschillen meteen duidelijk:

GoPro HERO 6 BLACK GoPro HERO5 BLACK
Filmen in 4K Filmen in 4K
12 megapixel foto's
12 megapixel foto's
HDR-fotostand Geen HDR-fotostand
4K met 60 frames per seconde
4K met 30 frames per seconde
Full HD met 240 frames per seconde
Full HD met 60 frames per seconde
Scherm aanraken om te zoomen
Geen zoom
Next-gen beeldstabilisatie
Beeldstabilisatie
5 Ghz-wifi
Geen 5 Ghz-wifi

Van GoPro-video tot QuikStory in een handomdraai

Vanaf nu worden je GoPro-beelden automatisch overgezet op je mobiele telefoon, waar de Quik™-applicatie z’n werk doet en automatisch een QuikStory in elkaar knutselt: een visueel meesterwerkje met speciale effecten en geluid van de hoogste kwaliteit. Zo hoef je niet langer tijd te verspillen met monteren en kun je jouw meest memorabele momenten en halsbrekende avonturen direct tonen aan de rest van de wereld. Meteen delen op social media of eerst nog wat tekst, muziek en andere snufjes toevoegen? It’s up to you.

 

In de Quik™-app kan je trouwens ook meteen je foto’s en video’s bekijken, korte clips of hoogstaande screenshots creëren en delen op Instagram, Facebook of Twitter. Heb je een abonnement op GoPro Plus? Dan gaan je creaties automatisch de cloud in, waar ze altijd en overal beschikbaar zijn. Dankzij de app is je GoPro-camera voortaan altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste software.

 

>> Benieuwd wat de Quik™-app allemaal voor je kan doen? Wij lieten de QuikStories uittesten door onze Ayacucho-ambassadeur en … het resultaat mag er wezen!

>> Bestel je HERO6 dan in de winkel of via de webshop.