basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Woolpower

Meest populaire producten
  • {{$index + 1}}

Over Woolpower

 

In Östersund, een klein stadje in Midden-Zweden waar grandioze bergen, bossen en meren het landschap bepalen, zakt het kwik tijdens de wintermaanden gemakkelijk onder het vriespunt. Geen wonder dat Woolpower hier in 1972 – toen nog Ullfrotté – aan het experimenteren ging met thermisch ondergoed en warme sokken. Na 45 jaar staat het op-en-top Zweedse outdoormerk sterker dan ooit tevoren.

 

Woolpower is een technisch hoogstaand product dat is voortgekomen uit jaren van intensief onderzoek en ontwikkeling. De kleding wordt over de hele wereld gedragen; als werk- en vrijetijdskleding onder veeleisende omstandigheden, door gebruikers die hoge eisen stellen aan comfort, prestaties en veiligheid.

 

Wol bezit het unieke vermogen om vocht op te nemen en af te voeren, terwijl het tegelijkertijd ook in vochtige toestand warm blijft. Deze eigenschappen maken de stof bij uitstek geschikt voor de fabricage van warme onderkleding. Woolpower wordt vervaardigd van de fijnste merinowol die wordt gecombineerd met kunstvezels die de stof sterker maken. Met het oog op een optimaal draagcomfort en een goede pasvorm wordt de kleding naadloos rondgebreid in speciale breimachines.

 

De producten zijn 'Made in Sweden'. En wat het nog unieker maakt is dat iedere naaister haar afgewerkt product zelf signeert met een eigen label. De focus van Woolpower producten ligt op functionaliteit, met zo weinig mogelijk naden, gemaakt van zacht, soepel en elastisch materiaal dat bovendien geen onaangename lichaamsgeuren opneemt. Alle artikelen uit de Woolpower collectie kunnen in de wasmachine gewassen worden op 60°.

filter:
67 artikelen
Toon alle artikelen
Sorteren op:
Best verkochte producten
  • Best verkochte producten
  • Prijs: Laag naar hoog
  • Prijs: Hoog naar laag
  • Merken: A-Z
  • Merken: Z-A
  • Kortingspercentage
  • Nieuw
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen