image link

Tijdelijk extra online deals: Ayacucho, Nordisk en Vaude tot -40% >

kg
kg
gr
gr

Therm-a-Rest

Wie regelmatig de bergen in trekt, weet als geen ander dat een slechte nachtrust een lange wandeldag alleen maar langer maakt. De oplossing is eigenlijk simpel: hoe comfortabeler je slaapmat, hoe beter je slaap. Die oplossing hebben we te danken aan het team van Therm-a-Rest, dat in 1972 de allereerste zelfopblazende slaapmat bedacht!

 

Vandaag, 50 jaar later, loopt Therm-a-Rest nog steeds voorop als het over het beste lichtgewicht slaapcomfort gaat, voor elk avontuur. Matjes, kussens of zitjes: ze combineren stuk voor stuk hoogtechnologische innovaties en ultiem comfort. In 2009 werd de eerste NeoAir gelanceerd: ondertussen bekroond met meerdere prijzen om de geniale match van warmte en gewicht, met twee gepatenteerde technologieën. 

 

De NeoAir UberLight weegt amper 250 gram en neemt opgevouwen en ingepakt nauwelijks meer ruimte in dan een blikje cola. Dat betekent minder kilo’s op je rug, comfortabel langere dagen op de trails en een rechte lijn naar dromenland. 

 

Drie werkloze ingenieurs-klimmers, een lek tuinmatje en de droom van een betere nachtrust onder de sterren. Meer was er niet nodig om de buitenbeleving van avonturiers overal ter wereld voor altijd te veranderen. Rest better, play better! 

Sorteren op:
2