kg
kg
gr
gr

Outwell

Outwell komt uit de koker van een bende gepassioneerde kampeerders, die perfect weten waar je op de camping gelukkig van wordt. Met de kampeerartikelen van Outwell, zoals koelboxen, kampeerstoelen en slaapzakken, voel je je buiten even thuis als thuis. Maar dan met het gefluit van vogels, het ruisen van de bomen en een knisperend kampvuur gratis op de achtergrond.

 

Vertrek je binnenkort op kampeervakantie en is je uitrusting dringend aan uitbreiding toe? Met een kookvuur verzeker je jezelf van een heerlijk maal als het kampvuur het laat afweten. Een dikke luchtmatras laat je slapen als een roosje. En met een bolderkar verhuis je je tent, interieur en bagage in een wip van je autokoffer naar je toegewezen plekje. 

 

“We hebben ons loon en ons geliefde buitenleven te danken aan de natuur. Dus is het onze morele plicht om het milieu, dat ons zoveel biedt, te beschermen.” Omdat je dat samen nog beter kan dan alleen, heeft Outwell zich aangesloten bij de European Outdoor Conservation Association. Deze vereniging zorgt voor extra financiële ondersteuning en opleidingen om groene ambities waar te maken. 

 

Met Outwell kan je echt zeker zijn van kampeeruitrusting die met zorg ontworpen en gemaakt is, zodat alles de tand des tijds goed doorstaat. De innovatiedrang van het Scandinavische bedrijf heeft hen al meerdere awards opgeleverd, omdat ze er telkens weer in slagen producten te ontwikkelen die de hele kampeersector inspireren. Often imitated, never bettered!

Sorteren op: