Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

Millet

Millet is getest en gecertificeerd in Chamonix, maar is oorspronkelijk afkomstig uit Annecy in het hart van de Franse Alpen. Sinds 1921 begeleiden wij alpinisten en bergbeklimmers naar de top. Onze kleding, rugzakken, schoenen, slaapzakken en accessoires zijn ontworpen voor al uw expedities. De bergen zijn ons geliefde test- en speelterrein. En de ervaring van onze gemeenschap, een ware bron van innovatie voor onze productontwikkelingsteams. 

 

Wat een traject hebben we samen sinds de eerste nylon tas voor Walter Bonatti in de jaren 60 en het GoreTex alpinistenpak voor Christophe Profit in '87 al afgelegd! De Everest-schoen werd in het jaar 2000 gepresenteerd op een achtduizender in de Himalaya. En onlangs de Trilogy 15+ en Pierra Ment Evo-rugzakken. Deze uitrusting voldoet steeds aan dezelfde eisen voor een lichte en snelle sportbeoefening in de bergen.

 

Wij vergezellen al vanaf het begin de grote namen uit het alpinisme: Lachenal, Bonatti, Messner, Profit, Desmaison... en, iets recenter, Charles Dubouloz en Symon Welfringer. Door onze nauw betrokkenheid in onze gemeenschap zijn we partners van prestigieuze berggidsenverenigingen van Chamonix, Grindelwald, de Matterhorn, en Hakuba in Japan. De solidaire teamgeest, die bergbeklimmers begeleidt in de tocht naar het onbekende, inspireert ons dagelijks. 

 

Dankzij een constante uitwisseling met deze experts kunnen wij betrouwbare, duurzame en aanpasbare producten ontwikkelen. Wij zijn ons bewust van de evolutie van onze omgeving en zetten ons in voor de bergen en de bergsportbeoefenaars.

 

Millet is ook een familiebedrijf. Marc werd in 1938 opgevolgd door zijn echtgenote Hermance. Zij betrok hun zonen René en Raymond bij het bedrijf. Zij begonnen in die tijd met het leveren van de eerste rugzakken aan beroemde alpinisten. Vandaag zetten de achterkleinzoon en de kleinzoon van de oprichters, Romain en Jean-Pierre, zich met passie in voor het voortbestaan van het merk Millet.

Millet Dames
image link

Dames

Millet Heren
image link

Heren

Millet Schoenen
image link

Schoenen

Millet Rugzakken
image link

Rugzakken

gr
gr
Sorteren op: